وب سایت رادوین

اصول حسابداری برای کسب‌وکارها چیست؟

اصول-حسابداری-چیست

اصول حسابداری در crm

مقدمه:

 اصول حسابداری و درک مفاهیم این رشته میتواند به شما در مدیریت مالی کسب ‌وکار کوچکتان کمک کند. حسابداری زبان کسب‌وکارهای کوچک است. بدون داشتن دید صحیحی از وضعیت مالی ، مالیات و سودآوری شغلتان به عنوان یک کسب‌ وکار کوچک، در واقع شما بی‌حرکت هستید. وظیفه یک حسابدار ردیابی امور مالی شما میباشد. این مقاله برای صاحبان کسب‌وکار جدید است که بهبود مهارت‌های حسابداری اولیه و درک اینکه حسابداران چه کارهایی انجام میدهند، را به دنبال دارند.

حسابداری چیست؟

حسابداری به این معناست که یک فرد یا سازمان، مانند یک کسب‌وکار کوچک، اقدامات مالی شما را ردیابی و ثبت میکنند.

به عنوان یک فرد، شما ممکن است تنها برای ارسال مالیات‌های خود از یک حسابدار استفاده کنید که توسط حسابداران حرفه‌ای صحت‌سنجی میشوند و برای اثبات مهارت حسابداری خود، باید در یک آزمون شرکت کنند.

حسابداری کسب‌ وکار فرآیند جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی برای یک شرکت است. این میتواند توسط یک فرد، کسب‌وکار یا تیم حسابداری انجام شود. اطلاعاتی که شما جمع‌آوری میکنید به شما کمک میکند فعالیت‌های تجاری شرکت را درک کنید و گزارش‌های مالی ایجاد کنید.

چرا حسابداری برای کسب‌وکار شما مهم است؟

حسابداری کسب‌وکار به چندین دلیل بسیارمهم است. به عنوان صاحب کسب‌وکار، شما باید نوع دارایی‌ها، موجودی و بدهی‌های کسب‌وکار خود را ارزیابی کنید. این چیزی است که به رشد شما در ادامه کسب‌وکار و جذب سرمایه‌گذاران کمک میکند. در ادامه به بزرگترین مزایای حسابداری کسب‌وکارهای کوچک میپردازیم.

ارزیابی عملکرد کسب‌وکار: گزارش‌های مالی به شما کمک میکنند تا درکی از عملکرد کسب‌وکار خود داشته باشید. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا حوزه‌هایی که کسب‌وکار شما عملکرد خوبی دارد را ببینید، و همچنین نقاط قوتی که باید بر روی آنها تمرکز کنید را بهتر بشناسید. این اطلاعات درجذب سرمایه‌گذاران، بسیار مفید واقع میشوند.

ایجاد پیش‌بینی‌های مالی: درک داده‌های مالی کسب‌وکار شما کمک میکند، تا پیش‌بینی‌های مالی ایجاد کرده و با پول خود تصمیمات هوشمندانه‌تری بگیرید.

ثبت اظهارنامه‌های مالی سالانه: رعایت حسابداری کسب‌وکار شما کارها را زمان ارسال اظهارنامه‌های مالیاتی آسان‌تر میکند. شما درک خواهید داشت که در اظهارنامه‌های مالیاتی سه ماهه و سالانه خود چه مقدار بدهکار هستید.

انواع مختلف حسابداری چیست؟

حسابداران مالیاتی، حسابداران مالی، حسابداران عمومی و حسابداران دولتی وجود دارند. حسابداران حسابداری قانونی به‌منظور ردیابی و مدیریت اطلاعات مالی عمومی و خصوصی استخدام میشوند. به طور جداگانه، حسابداری کریپتو با دارایی‌های رمزارزی سروکار دارد. حسابدار عمومی عموماً برای یک فرد، یک کسب ‌وکار یا دولت کار میکند. با این حال، شرکت‌های حسابداری مانند دلویت، ارنست اند یانگ، کی‌پی‌ام‌جی و پرایس‌واترهاوسکوپرز به دنبال ردیابی و مدیریت داده‌های مالی عمومی و خصوصی هستند.

 

در زیر تفکیکی از اصلی‌ترین انواع حسابداری را بررسی مینماییم:

حسابداری مالی: این نوع حسابداری با توجه به سودآوری استفاده میشود. که برای ارزیابی وضعیت مالی کسب‌وکار استفاده میشود و به مدیریت کمک میکند تا نظر دقیقی از وضعیت مالی کسب‌وکاری که دارند را بدست آورند. این نوع حسابداری برای شرکت‌ها جهت شفافیت درباره وضعیت مالی خود امری ضروری است.

حسابداری مدیریتی: این نوع حسابداری برای تولید گزارش‌های مالی شرکت‌ها استفاده میشود، از جمله هزینه‌های محصولات، گزارش‌های جریان وجه، گزارش سود و زیان و گزارش‌های استخراج کسب‌وکار. این نوع حسابداری برای رهبران کسب‌وکار ضروری است زیرا داده‌های مالی دقیقی را ارائه میدهد و میتواند به کسب‌وکارها در تصمیم‌گیری‌های مالی خود کمک کند.

حسابداری مالیاتی: حسابداری مالیاتی بر روی اینکه کسب‌وکار شما چگونه با IRS(خدمات درآمد داخلی) همکاری میکند تمرکز دارد. حسابداران میتوانند به شما کمک کنند تا تصویر مالی خود را در هنگام تنظیمات سالانه یا فصلی مالیاتی بفهمید. این یک خدمات ضروری است که همه کسب‌وکارهای کوچک باید از آن استفاده کنند.

حسابداری کیفیتی: حسابداری کیفیتی شامل حسابرسی و روش‌های حسابداری است. این نوع حسابداری معمولاً توسط بانک‌ها، وکلا و کسب‌وکارها برای بررسی تراکنش‌های مالی استفاده میشود. ازحسابداران کیفیتی معمولاً هنگامی استفاده میشود که تقلب یا اختلاس مشکوک صورت گرفته است.

حسابداری هزینه: حسابداری هزینه مقدارهزینه واقعی انجام کسب‌وکار را ارزیابی میکند. این نوع حسابداری معمولاً برای کسب‌وکارهای تولیدی و خدماتی استفاده میشود؛ که هزینه‌های ثابت و متغیریک کسب‌وکار را بررسی میکند.

ضرایب حسابداری:

ضرایب حسابداری به شناسایی شرایط و روندهای دشوار با بررسی جزئیات تشکیل دهنده آنها کمک میکند. فرمول‌هایی از قبیل این کمک میکنند تا حسابداران وضعیت و پیش‌بینی‌های یک شرکت را تعیین کنند. ضرایب حسابداری به پنج دسته اصلی تقسیم میشوند:

 

ضریب نقدی: این ضریب‌ها نسبت دارایی‌های نقدی شرکت را، به مقدار بدهی‌های آن مقایسه میکنند.

 

ضریب سودآوری: این ضریب‌ها توانایی یک سازمان را در کسب سود پس از پرداخت هزینه‌ها ارزیابی خواهد کرد.

 

ضرایب سرمایه‌گذاری: این ضریب‌ها بدهی کل در مقابل دارایی‌های کل را اندازه‌گیری کرده و حقوق صاحبان سهام را سنجیده و تخمین میزنند.

 

ضرایب چرخش: این ضریب‌ها با مقایسه هزینه‌های کالاهای فروخته‌شده در یک بازده زمانی با مقدار موجودی کالا در همان دوره زمانی، نسبت به کارایی تولید را اندازه‌گیری میکنند.

ضرایب ارزش بازار: این ضریب‌ها وضعیت اقتصادی یک شرکت را در مقایسه با سایر شرکت‌ها ورقبا درهمان صنعت اندازه‌گیری میکنند.

شغل‌های حسابداری:

بسیاری از حسابداران تصمیم میگیرند که به عنوان حسابداران حرفه‌ای صدور گواهینامه حسابرسی یاCPA بشوند. که این شامل گذراندن آزمون و کسب تجربه کاری است. CPAها گزارش‌های مالی شرکت‌های عمومی و خصوصی را حسابرسی میکنند؛ به عنوان مشاور در بسیاری از زمینه‌ها، از جمله مالی، حسابداری و برنامه‌ریزی مالی استفاده میشوند؛ و به عنوان مشاوران تجاری استراتژیک و تصمیم‌گیران تجاری معرفی میگردند.

خروج از نسخه موبایل